September 27, 2008

54. Mission accomplished

Menyempurnakan tag....


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Top 3: Iman, Islam, Usrati

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
seluar slack dapper..

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Hotel five star..wooo..tk de la, kampung halaman aku

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
Selalu orang sebut hingga ke anak cucu. Mana betul nanti klu dah dpt cucu kang kawen lain. Harapnya biarlah hingga akhir hayat..hu3

5. Adakah anda dilamun cinta?
Sekarang tak, nanti ye kot

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
Restoren Andaman dekat Repoh, Perlis

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
1.Tip Cemerlang dari Quran

2. Quran Saintifik

3. Belajar dari dua Umar

4. Sirah Nabawiyah oleh Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat



8. Apakah nama penuh kamu?
Mohd Fikri Aiman bin Mohd Zulkefli

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Both tp lebih kpd mak

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Our beloved prophet

11. Christina atau Britney?
Tidak sama sekali

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Yes, sendirian berhad dengan dibantu mesin basuh...

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Kampung halaman, rumah member, dan buat haji

14. Pelukan atau ciuman?
Both..haha

15. 8 perkara yang amat saya sukai.
1. Surf internet
2. Main futsal
3. Tengok tv yang pasti movie best2
4. Sembang dengan kawan2
5. Drive kereta sambil sembang dengan kawan2
6. Makan dengan famili
7. Dengar ceramah agama tp sejak duk rumah dh kurang

8. Pergi ziarah tok


16. 7 perkataan yang sering diucapkan
1. Lapar la
2. Jom men bola
3. Hari ni cerita apa?

4. Ngantok arr


17. 7 buah buku yang paling terbaru dibaca.
1. Petua cemerlang dari quran
2. Quran Saintifik

3. Belajar dari dua Umar

4. Sirah Nabawiyah

5. Buku Ammi Ustaz Khalid



18. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
Aku suka juga band indie, ttp tak suma, Meet uncle hussein (pari-pari bawah angin)

tp dengar juga nasyid, taubat seorang hamba (jd insaf)


19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
tahun lepas..2007..
1. Jangan menilai seseorang melalui pandangan luaran je

2. Asal bisa tegal biasa. Contohnya lepas dapat lesen keta jangan kekok nak drive selalu, baru la tak takut

3. Baca doa sebelum bawa keta. Aku dah hampir2 eksiden sebab gopoh bawa keta

4. Jangan amalkan belajar last minute. Nanti gabra baru tau


Yang lain nanti kalau aku ingat aku tambah lagi. Biasa la pengalaman ni on the spot baru nak ingat


Settle jugak walaupun tak complete, kepada cik efa sory lambat membalas tag ni, soalan banyak jd amik masa nak pikiorrr , yang kurang tu mintak halal la yer.... :-)

2 comments:

efa said...

urm..kire ok la tu berjaya post tag neh..ana xkesah pun enta buat ke x, tiada paksaan..btw, tq kerana buat jugak..(^-^)

AiMaN KiSaH said...

ohh
sama2....:-)